NORTH SHORE AWARD WINNER

A team favorite - this multi roomed space is dedicated to the full wine experience. An ornamental iron gate welcomes guests through a stone hall passageway with recessed niches and a reclaimed brick arched ceiling leaving no doubt that this is a one of a kind project. The ante room with its Venetian plaster walls and Mahogany

T & G ceiling is the perfect space for wine decanting and enjoying hors d'oeuvres . 

The wine cellar is off to the right upon entering the ante room and the soapstone countertops fit perfectly with the mahogany racking and millwork.

The distinguishing feature is the 20' octagonal room; 

the perfect environment to enjoy a

dinner with family and friends.

The creativity and the fine craftsmanship of this project were made possible by two incredible clients

who allowed us the latitude to design and

deliver our very best work.

Photography by: Warren Patterson